PigeDrmmer_KNord
InternationaleHhxere_KNord
Translokation2012_Knord_Hilleroed
TranslokationVogn2012_Knord_Hilleroed
TranslokationFlag2012_Knord_Hilleroed
FaerdigHGPige2012_KNord
DrengISol2012_KNord.dk
EleverGriner_KNord
Catwalk2012_KNord
FrsteHhxer2012_Knord
DrengSmiler_KNord.dk
FaerdigHGer2012_KNord
ElevArbejder_KNord
Fotoshoot_KNord.dk
GallaDrengeFrederikssund2012_KNord
FestPaaSkolen_Knord
PigeDrengKlasse_KNord
FrdigHger2012_Knord_Hilleroed
PigeUnderviser_KNord
PigerGriner_KNord.dk
Klasseundervisning_Frederikssund_KNord
Galla_Frederikssund2012_KNord
Cykeltur2012_KNord
HGerMedSoen2012_KNord
FodboldFinale_KNord
SidsteSkoledagPiger2012_Knord
PigeIKlasse_Frederikssund_KNord
PigerLyngby2012_KNord
TranslokationPige2012_Knord_Hilleroed
SamletCatwalk2012_KNord
HhxISol2012_Knord

HG - Frederikssund

Kom til Mors aften

Torsdag den 27. november 2014 kl. 19-20.30

Alle undersøgelser viser, at mor er den i hustanden, der har størst indflydelse på de unge uddannelsesvalg.   Derfor vil vi gerne invitere en hver mor (du må også gerne tage far med) til informationsaften om vores nye EUX uddannelse.

  Læs mere om aftenen (pdf)


Livet på Handelsskolen København Nord

Et godt skolemiljø betyder både, at du skal lære noget, og at du skal have det sjovt med dine kammerater.
Her på siden kan du følge med i, hvad der sker på hg-afdelingen i Frederikssund.


Vi har bygget fremtidens skole

Handelsskolen i Frederikssund hører til i en helt ny bygning, der er på 2700 kvadratmeter og giver plads til ca. 400 elever, og vi håber, du bliver en af dem.


Introtur 

I starten af hvert skoleår er alle 1. års hg-elever på en fælles 2-dages introtur. Dagene byder på masser af sociale aktiviteter blandt andet, fælles madlavning, lær-hinanden-at-kende-lege og meget mere.


Virksomhedsprojekt 

Hvert år opstarter hg-eleverne deres egen virtuelle virksomhed (SIMU). Projektet afsluttes ved at eleverne opbygger og indretter en stand, der repræsenterer deres virksomhed. På standen skal de blandt andet vise deres virksomhedsregnskab og personalehåndbog, som afslutningsvis bliver bedømt af dommere fra det lokale erhvervsliv.

Læs lokalavisens artikel om den seneste messe


Studieture

I efteråret er alle vores 1. års hg-elever på studietur, og destinationen har tidligere været Tunesion, Malta, Barcelon og London. På turene forsøger vi at kombinere erhvervsbesøg i virksomheder med andre lokale besøg, der skal give eleverne indblik i det pågældende lands kultur.


Gallafest

Årets største fest er gallafesten i foråret. Her finder eleverne de fine jakkesæt og de lange flotte gallakjoler frem. Afgangsklasserne ankommer i limousiner, og den røde løber ligger klar til at modtage dem.


Jobbørs

Her er repræsentanter fra en lang række virksomheder klar til at modtage 2. års hg-elever, få en snak og modtage ansøgninger fra dem. En stor hjælp når den kommende elevplads skal i hus. Dagen foregår på Handelsskolen i Hillerød.

Elev-cafe

I løbet af skoleåret arrangerer elevrådet flere fredagscafeer, hvor eleverne hygger sig med hinanden på tværs af klasser og årgange.

Julehygge

Op til jul gør vi lidt ekstra ud af at skabe hygge på skolen. Det sker, når vi samles til en fælles dag med alt fra julepyntsværksted til bingo og f.eks. æbleskivespisning.

Motion og sundhed

Hver fredag i 1. kvartal står der motion på skemaet for alle hg-elever. Eleverne mødes ved Frederikssund Hallen, hvor der f.eks. er mulighed for at sejle kajak, dyrke thai-bo, spille badminton, fodbold, petanque osv. 

Sportsdag

I starten af september har vi en tilbagevendende idrætsdag. Her prøver vi f.eks.  at løbe orienteringsløb i Færgelunden ved Jægerspris, men vi dyster også i  f.eks. fodbold, street basket og volleyball.