TranslokationFlag2012_Knord_Hilleroed
TranslokationVogn2012_Knord_Hilleroed
PigeDrmmer_KNord
InternationaleHhxere_KNord
Translokation2012_Knord_Hilleroed
EleverGriner_KNord
DrengISol2012_KNord.dk
Catwalk2012_KNord
FaerdigHGPige2012_KNord
ElevArbejder_KNord
FaerdigHGer2012_KNord
FrsteHhxer2012_Knord
DrengSmiler_KNord.dk
FestPaaSkolen_Knord
GallaDrengeFrederikssund2012_KNord
Fotoshoot_KNord.dk
PigeDrengKlasse_KNord
FrdigHger2012_Knord_Hilleroed
Cykeltur2012_KNord
Klasseundervisning_Frederikssund_KNord
PigeUnderviser_KNord
PigerGriner_KNord.dk
FodboldFinale_KNord
Galla_Frederikssund2012_KNord
HGerMedSoen2012_KNord
PigerLyngby2012_KNord
SidsteSkoledagPiger2012_Knord
TranslokationPige2012_Knord_Hilleroed
PigeIKlasse_Frederikssund_KNord
SamletCatwalk2012_KNord
HhxISol2012_Knord

HHX'ere prøver videregående uddannelse

Små 50 elever deltager i et nyt projekt, hvor Handelsgymnasiet København Nord samarbejder med CPH Business. Et projekt, der skal give HHXerne et indblik i nogle af de akademiuddannelser, der ligger som en oplagt forlængelse af Handelsgymnasiet, og som kan være et godt alternativt til uddannelserne på CBS.

Tre forløb på erhvervsakademiet

For første gang i København Nords historie deltager to klasser fra afdelingen i Hillerød i et 3-årigt brobygningsforløb.

Deltagerne i projektet er en blanding af førsteårselever fra studieretningerne markedskommunikation og sportmanagement. I løbet af de tre år på handelsgymnasiet skal eleverne fra 1.I og 1.F deltage i 3 forløb på erhvervsakademiet CPH Business. På første år er forløbet på 2 dage, på andet år 3 dage, mens der på tredje år venter en hel uge på CPH Business.

Første forløb var en stor succes

Når HHXerne er på besøg på den videregående uddannelse, byder dagene på forelæsninger og undervisning af elever fra serviceøkonom- og sportsmanagementuddannelsen.

Projektet startede torsdag og fredag i uge 9, og i løbet af de to dage arbejde eleverne med  relevante cases fra erhvervslivet. Opgaven, eleverne skulle løse, var at finde en løsning på, hvordan sportsklubber eller idrætsforeninger kan fastholde og tiltrække 15-19-årige medlemmer.

Eleverne valgte selv hvilken idrætsforening, de ville arbejde med og både store og små idrætsgrene som fodbold og kajak blev omdrejningspunkter for de to dage.

 

Del siden...