10. klasse

På Knord tilbyder vi tre 10. klasses forløb. En almindelig 10. klasse og 10. klasse Business EUX og EUD.

 

10. klasse

På Knord tilbyder vi 10.klasse. Vores 10. klasse giver eleverne et indblik i mulighederne med en erhvervsuddannelse. Undervisningen foregår i Hillerød – på Trollesmindeallé 24.

 

10. klasse Business - to muligheder

Vi har også 10. klasses Business, der kombinerer en almindelig 10. klasse med Handelsskolens Grundforløb. 

Forløbet er bygget op, så eleven de første 20 uger går i folkeskolen, og derefter går 20 uger på Handelsskolens Grundforløb.

Du kan tilmelde dig 10. klasse Business EUX og EUD i både Lyngby, Hillerød og Frederikssund.

 

Knord tilbyder to 10. klasse Business modeller – EUD og EUX. Begge giver eleven første del af Grundforløbet og adgang til alle erhvervsuddannelser.

 

10. klasse Business - EUD

10. klasse Business - EUD giver dig Grundforløb 1 på alle erhvervsuddannelser samt en 10. klasses eksamen. Du kan altså springe et halvt år over og fortsætte direkte på Grundforløb 2 efter 10. klasse Business.
10. klasse Business giver dig adgang til alle erhvervsuddannelser. Du kan eventuelt vælge, at gå videre på Grundforløb 2 og derefter Hovedforløbet, hvor du specialiserer dig i enten detail, handel eller event.

 

10. klasse Business - EUX

10. klasse Business - EUX giver dig første del af Grundforløbet samt en 10. klasses eksamen.
Dette forløb giver dig mulighed for at tage 1,5 år mere på handelsskolen, hvor du op¬når en studiekompetence. På den måde kan du vælge enten at læse videre eller at søge en elevplads indenfor detail, handel, kontor eller event.
Vælger du ikke at forsætte på handelsskolen efter 10. klasse Business - EUX har du også mulighed for at søge videre på teknisk skole eller gymnasiet.

 

Adgangskrav og optagelse

Du skal tilmelde til 10. klasse Business digitalt. Fristen er 1. marts.
Hvis du er vurderet uddannelsesparat, skal du udfylde et ansøgningsskema på www.optagelse.dk. Ansøgningsskemaet sendes senest 1. marts ved hjælp af dit UNI-login til det valgte uddannelsessted. En af dine forældre skal underskrive ved hjælp af NemID.

 

Hvis du er vurderet ikke-uddannelsesparat, får du hjælp af Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) eller lederen på din skole til at udarbejde en uddannelsesplan og udfylde ansøgningsskemaet på www.optagelse.dk.
For at blive optaget i 10. klasse, skal du have færdiggjort 9 års skolegang.

 

Hvor kan man tage 10. klasse Business?

På Knord kan man tage en HHX i Lyngby – på Hjortehøjsvej 1, i Hillerød – på Trollesmindeallé 24 og i Frederikssund – på Heimdalsvej 1.

 

Åbent Hus

En gang om året holder vi Åbent Hus på vores uddannelser – arrangementet ligger typisk i januar. I er altid velkommen til at kontakte vores studievejledere, hvis I har spørgsmål eller evt. ønsker at besøge skolen.