10. klasse - Butik og kreativt håndværk EUD

10. klasse Butik og kreativt håndværk EUD er for dig, der gerne vil vide mere om butikshandel og markedsføring. Du får styrket dine kompetencer inden for de væsentligste 10. klasses fag, og du får samtidig kendskab til butiksfag som salg, markedsføring, økonomi og praktiske fag inden for det kreative håndværk. I løbet af året finder du ud af, om butik er noget for dig, mens du holder alle muligheder åbne.

Fagene på Butik og kreativt håndværk EUD

10. klasse Butik og kreativt håndværk EUD kombinerer en almindelig 10. klasse med 1. del af Grundforløbet på EUD. Det betyder, at du både har 10. klasses fag, to fag på C-niveau samt Erhvervsfag som f.eks. salg, markedsføring, So-Me og Handelspladsen.

Hverdagen som elev

Du starter med et spændende intro-forløb om butik og design. Herefter er 10. klasse Butik og kreativt håndværk EUD bygget op af almindelig undervisning, temaforløb og erhvervscases. Året byder ligeledes på erhvervspraktik, studietur til Paris*, hvor vi besøger virksomheder og ser på modeverdenen. Der er også brobygning til de forskellige typer ungdomsuddannelser.

Det hele understøttes af aktiviteter så som foredrag fra unge iværksættere, værkstedsarbejde, ture uden for skolen og besøg på vores samarbejdsvirksomhed.

Du bliver en del af vores aktive studiemiljø og kan vælge at deltage i elevråd, festudvalg, skolecafé/fester, lektiecafé og meget andet. På den måde lærer du mange andre unge at kende på tværs af uddannelserne.

Fremtidsmuligheder

Efter endt ungdomsuddannelse kan du søge praktikplads i stormagasin, butik eller inden for skiltedesign og efter endt erhvervsuddannelse kan du læse eks. service/markedsøkonom på CBA. Med en 10. klasse Butik og kreativt håndværk EUD tager du den hurtige vej ud i erhvervslivet.

Linien udbydes i samarbejde med TEC.

Opbygningen af 10. klasse EUD