10. klasse - Innovation Coding EUX

10. klasse Innovation Coding EUX er for dig, der gerne vil vide mere om innovation, coding og sociale medier m.fl. Det er også for dig, der synes at opfindelser, IT, sociale medier er spændene, og som måske en dag gerne vil starte egen virksomhed. Du får styrket dine kompetencer inden for de væsentligste 10. klasses fag, og du får samtidig kendskab til nye fag som start ups, So-ME, fremtidens IT m.fl. I løbet af året finder du ud af, om EUX er noget for dig, mens du holder alle muligheder åbne.

Fagene på 10. klasse Innovation Coding EUX

10. klasse EUX kombinerer en almindelig 10. klasse med 1. del af Grundforløbet på EUX. Tempoet er skruet i vejret, for du skal både have 10. klasses fag, tre fag på C-niveau samt Erhvervsfag som f.eks. innovation, So-Me, start up-økonomi, markedsføring, app udvikling og IT design.

Hverdagen som elev

Du starter med et spændende intro-forløb om coding og innovation. Herefter er 10. klasse Innovation Coding EUX bygget op af almindelig undervisning, temaforløb og cases. Året byder ligeledes på Next Level en opfinderkonkurrence, en 10 dages studietur til en storby i USA*. Der er også brobygning til de forskellige typer ungdomsuddannelser.

Det hele understøttes af aktiviteter med foredrag af unge iværksættere og besøg hos vores samarbejdsvirksomheder blandt andet Microsoft.

Du bliver en del af vores aktive studiemiljø og kan vælge at deltage i elevråd, festudvalg, skolecafé/fester, lektiecafé og meget andet. På den måde lærer du mange andre unge at kende på tværs af uddannelserne.

Fremtidsmuligheder

Efter endt ungdomsuddannelse kan du læse på DTU, IT-universitet eller gå den praktiske vej og søge praktikplads indenfor f.eks. programmering, databehandling, So-Me-markedsføring eller i en anden type af virksomhed.

Linien udbydes i samarbejde med TEC.

Opbygningen af 10. klasse EUX