10. klasse - Sports Management EUX

10. klasse Sport Management EUX er for dig, der gerne vil vide mere om sport og markedsføring. Det er også for dig, der ikke nødvendigvis kan leve af din sport, men som gerne vil arbejde med sport. Du får styrket dine kompetencer inden for de væsentligste 10. klasses fag, og du får samtidig kendskab til nye fag om branding, sport som et produkt, markedsføring af en sport og forretningsudvikling. I løbet af året finder du ud af, om EUX er noget for dig, mens du holder alle muligheder åbne.

Fagene på 10. klasse Sport Management EUX

10. klasse EUX kombinerer en almindelig 10. klasse med 1. del af Grundforløbet på EUX. Tempoet er skruet i vejret, for du skal både have 10. klasses fag, tre fag på C-niveau samt Erhvervsfag som f.eks. sportsøkonomi, sportsevent og sportsmarketing.

Hverdagen som elev

Du starter med et spændende intro-forløb om sport og business. Herefter er 10. klasse Sport Management EUX bygget op af almindelig undervisning, temaforløb og erhvervscases. Året byder ligeledes på sportsbegivenheder, to studieture til en europæisk storby og en træningslejr*. Der er også brobygning til de forskellige typer ungdomsuddannelser.

Det hele understøttes med aktiviteter så som foredrag fra unge iværksættere og ture uden for skolen.

Du bliver en del af vores aktive studiemiljø og kan vælge at deltage i elevråd, festudvalg, skolecafé/fester, lektiecafé og meget andet. På den måde lærer du mange andre unge at kende på tværs af uddannelserne.

Fremtidsmuligheder

Efter endt ungdomsuddannelse kan du læse Sportsmanagement på Cphbusiness, CBA eller søge praktikplads i f.eks. en sportsbutik.
 
 
Linien udbydes i samarbejde med TEC

Opbygningen af 10. klasse EUX