Brobygning og introkurser på Lyngby Handelsskole

Formål med introkurser / brobygning

Formålet med vores kurser er at give eleverne et indtryk af EUX Business og EUD Business uddannelserne på Lyngby Handelsskole, undervisningens form og skolens hverdag.

Det er også meningen, at eleverne skal have noget at vide om de enkelte fag, hvilke jobs man kan få med en uddannelse fra handelsskolen samt et overblik over de mange muligheder der er for at læse videre.

De dage eleverne er på besøg, betragter vi dem som ganske almindelige elever på skolen. Det vil sige, at vi forventer de:

  • Møder til tiden
  • Arbejder seriøst

Indhold på vores introkurser / brobygningsforløb

I løbet af besøget får eleverne undervisning i en række af uddannelsens fag. Det kan fx være Afsætning, Virksomhedsøkonomi, IT, Dansk eller Engelsk.

På EUX Business og EUD Business tager vi oftest udgangspunkt i case-historier der ligner de opgaver man støder på i virkeligheden. Det er med til at gøre undervisningen mere spændende og konkret.

I løbet af opholdet får man også prøvet at skulle arbejde tværfagligt, og når opgaverne er løst, afsluttes arbejdet enten med en præsentation eller en samlet gennemgang i klassen.


Særlige forløb
Vi har også mulighed for at lave særlige forløb der strækker sig over 2-5 dage. Emnerne kan fx være:

  • Privatøkonomi
  • International handel
  • Life skills
  • Iværksætteri

Praktiske informationer

Mødested:
Lyngby Handelsskole Knord, Lundtoftevej 93, 2800 Kongens Lyngby 
(bemærk at vores HHX og StX-afdeling også ligger i Lyngby, på Hjortehøjsvej – bare så I ikke går forkert…).

Mødetid:
Fra klokken 09.00 til 13.25

Der er skilte i receptionen der fortæller, hvilket lokale eleverne skal være i - og ellers er personalet i receptionen klar over at vi får besøg. Spørg bare!

Vi glæder os til at se jer!