Det sker på Knord

På Knord åbner vi dørene til forskellige arrangementer i løbet af året, hvor du og dine forældre kan deltage og få et indtryk af vores skoler, studiemiljøet og blive klogere på vores uddannelser, og de mange muligheder.

Åbent hus

Kom til åbent hus og hør om Knords spændende uddannelser og deres mange muligheder. Du kan få en snak med vores vejledere om netop dine ønsker. Vi er gået sammen med mange af de andre ungdomsuddannelser i byen, så der er mulighed for at få talt med flere skole på samme tid.

Orienteringsaften

Kom til Orienteringsaften og find ud af, hvad man kan bruge vores uddannelser til. Du kommer til at møde både elever, lærere og vejledere, der kan fortælle dig meget mere om, hvordan det er at gå på skolen, og hvilke muligheder uddannelserne giver videre frem. Der vil være fælles oplæg på scenen og bagefter mulighed for at gå rundt på skolen.

Find datoer

Besøgsdag

Kom på besøg en skoledag, hvor du kan deltage i undervisningen i nogle af vores klasser. Du får et indblik i, hvordan det er at have en hverdag på skolen og hvordan vores studiemiljø er. På den måde kan du afprøve din drømmeuddannelse, inden du skal vælge.
(Bemærk: Det er ikke muligt at deltage som forældre) 

Find datoer