Det sker på Knord

På Knord åbner vi dørene til forskellige arrangementer i løbet af året, hvor du og dine forældre kan deltage og få et indtryk af vores skoler, studiemiljøet og blive klogere på vores uddannelser, og de mange muligheder.
 

Vælg rigtigt -
Vejledningslørdag om det rigtige valg af ungdomsuddannelse

3. november 2018 inviterer vi til åben vejledning fra kl. 10-12. Vejledningen er et samarbejde på tværs af ungdomsuddannelserne, så du kan møde alle mulighederne i din by og få bedre mulighed for at vælge den rigtige uddannelse for dig.
Du kan på egen hånd gå rundt og tale med vejlederene, og få viden om de mange muligheder efter grundskolen. Så hvis du gerne vil blive klogere på hvilken ungdomsuddannelse, der er den rigtige for dig, så kom til vores Vælg rigtigt - Vejledningslørdag.

Find adresser her

Besøgsdag

Kom på besøg en skoledag, hvor du kan deltage i undervisningen i nogle af vores klasser. Du får et indblik i, hvordan det er at have en hverdag på skolen og hvordan vores studiemiljø er. På den måde kan du afprøve din drømmeuddannelse, inden du skal vælge.
(Bemærk: Det er ikke muligt at deltage som forældre) 

Se hvor du kan komme på besøgsdag

Orienteringsaften

Kom til Orienteringsaften og find ud af, hvad man kan bruge vores uddannelser til. Du kommer til at møde både elever, lærere og vejledere, der kan fortælle dig meget mere om, hvordan det er at gå på skolen, og hvilke muligheder uddannelserne giver videre frem. Der vil være fælles oplæg på scenen og bagefter mulighed for at gå rundt på skolen.

Find datoer for Orienteringsaftener

Åben vejledning

Kom til åben vejledning og hør om Knords spændende uddannelser og deres mange muligheder. Du kan få en snak med vores vejledere om netop dine ønsker. Vi har åbent lørdag fra 10-12.