EUX Business - den erhvervsfaglige studentereksamen

Med EUX Business får man to uddannelser i én: Man får sin studenterhue efter to år og vælger man at fortsætte to år mere som elev i en virksomhed bliver man også udlært.

EUX Business er en ungdomsuddannelse, der giver mange muligheder og kompetencer inden for blandt andet kontor, handel, innovation og ledelse. I løbet af de to første år undervises der i fag på højt gymnasialt niveau, hvilket giver mulighed for at læse videre på f.eks. et erhvervsakademi eller en professionsbachelor-uddannelse - men det er også muligt hurtigt at komme ud i erhvervslivet med en toårig elevplads i en virksomhed.

Med en EUX Business er fremtiden åben, hvad enten man vil være elev i en virksomhed eller læse videre. 

Læs om EUX Business

 

Muligheder med EUX Business

Eksempler på akademiuddannelser: 

  • Biløkonom
  • Finansiel controller
  • Finansøkonom
  • Handelsøkonom
  • Multimediedesigner

Derefter kan du læse videre og opnå en Professionsbacheloruddannelse. Du har også mulighed for at læse videre til butiksleder.

Adgangskrav og optagelse

Læs om adgangskrav og optagelse på EUX Business.
 

Studievejledning

Har i brug for vejledning omkring hvilken uddannelse, der vil være den rette for jeres barn, er I meget velkomne til at kontakte vores studievejledning.

Orienteringsaften

En gang om året holder vi Orienteringsaften på vores uddannelser – arrangementet ligger typisk i januar. Du finder datoen i vores kalender