For virksomheder

Vi har samlet de tilbud vi har på Knord, som er relevant for dig som virksomhed.

 

Elevplads – Få en elev til din virksomhed

Din virksomhed har mulighed for at få en elev tilknyttet, som en del af elevens uddannelse. Efter eleven har færdiggjort første del af sin merkantile erhvervsuddannelse følger anden del, som er en elevplads i en godkendt virksomhed.

 

Elevpladsen varer to år, og i virksomheden har I eleven til rådighed største del af tiden. I løbet af de to år er eleven på skole i 7-15 uger afhængig af specialet.

 

Vores Praktikservice kan give dig råd og vejledning om alle de praktiske forhold i forbindelse med ansættelsen af en elev samt hjælpe med at finde den rigtige kandidat. Læs mere om f.eks. løn under praktik, godkendelser og uddannelsesaftalen 

Hovedforløb - når din elev skal på skole

På Knord i Lyngby tilbyder vi Hovedforløb inden for Kontoruddannelsen, Handelsuddannelsen og Detailuddannelsen.

 

Når du, som virksomhed, har ansat en elev, der skal i gang med sit hovedforløb på Handelsskolen, skal I sammensætte det videre uddannelsesforløb. Det er emner inden for denne uddannelsesretning din elev beskæftiger sig med på skoleforløbet.

  

Få mere information om vores forskellige specialer, lokation og kontaktpersoner under Hovedforløb.

 

Ny Mesterlære - en uddannelse, hvor eleven primært er i virksomheden

Ny Mesterlære er et tilbud til de unge, der hellere vil arbejde end sidde på skolebænken. For jer som virksomhed betyder det, at eleven faktisk bruger mere tid på arbejdspladsen end på skolen.

 

Uddannelsen tilrettelægges efter den enkelte elevs behov og kvalifikationer, og skolen, eleven og virksomheden udarbejder i fællesskab en uddannelsesplan.

  

Få mere information under Ny Mesterlære.

 

Kursus - vi kan skræddersy dit kursusforløb

I dag er der øget fokus på betydningen af efteruddannelse som en måde at sikre medarbejdernes fortsatte beskæftigelse på et arbejdsmarked som er under konstant ændring i forhold til kompetencekrav. 

 

Vi kan hjælpe dig med at skræddersy et uddannelsesforløb på baggrund af virksomhedens behov for kompetencer, samt dine personlige ønsker for faglig og personlig udvikling. 

 

Vi har mulighed for at tilbyde en fleksibel tilrettelæggelse af uddannelsesforløb således at undervisningen kan foregå både hverdage, aften samt online – alt efter behov og ønske. 

 

Se vores aktuelle udbud og tilmeld dig vores kurser.