Frederikssund Handelsskole - 10. klasse EUX Business

Fra august 2016 er det er muligt at tage en 10. klasse EUX Business på Frederikssund Handelsskole Knord.

Forløbet kombinerer en almindelig 10. klasse med Handelsskolens Grundforløb. Efter 40 uger – et skoleår – har du på den måde en 10. klasse samt første del af grundforløbet på erhvervsuddannelsen.

Undervisningen foregår på Frederikssund Handelsskole. Skolen ligger på Heimdalsvej 1 med offentlig transport lige til døren.

- Jeg valgte 10. klasse, specielt for at udvikle mig i de forskellige fag, især matematik. Nu har jeg gået her i et stykke tid, og jeg har ikke fortrudt en eneste gang. Timerne er så spændene, og det er fedt med vores erhvervsfag. Jeg synes, Knord er det bedste valg, hvis man gerne vil have en 10. klasse med udfordringer og nye spændende fag.

Camilla, 10. klasse