Knord Frederikssund - HHX - EUX - EUD - 10. klasse

Frederikssund Handelsgymnasium Knord og Frederikssund Handelsskole Knord ligger sammen som en del af Campus Frederikssund. Vi er en mindre skole, hvor vi kender alle elever, og hvor eleverne kender hinanden på tværs af uddannelserne. Derfor har vi mulighed for at vejlede hver enkelt elev godt igennem deres uddannelse. På Frederikssund Knord tilbyder vi uddannelserne HHX, EUX Business, EUD Business samt 10. klasse EUX Business:


Frederikssund Handelsgymnasium Knord– HHX

Frederikssund Handelsgymnasium Knord klæder dig på til at kunne forstå virkeligheden uden for skolen. Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet i projekter som f.eks. opstart af egen virksomhed. HHX er for dig, som gerne vil læse videre f.eks. på CBS eller universitetet.


Frederikssund Handelsskole Knord - EUX Business

EUX Business på Frederikssund Handelsskole Knrod er den erhvervsfaglige studentereksamen, med det bedste fra både skolens og erhvervslivets verden. Efter to år kan du blive elev inden for f.eks. administration, økonomi, butik og handel. Du kan også søge ind på en videregående uddannelse, da en EUX Business giver dig en studentereksamen. Med EUX Business får du det hele med.

Læs mere om Frederikssund Handelsskole Knord – EUX Business


Frederikssund Handelsskole Knord - EUD Business

EUD Business på Frederikssund Handelsskole Knord gør dine muligheder til virkelighed. Efter et år er du klar til en elevplads i erhvervslivet. Du får en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner, og det du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. 

Læs mere om Frederikssund Handelsskole Knord – EUD Business


Frederikssund Handelsskole Knord - 10. klasse EUX Business

10. klasse Business kombinerer 10. klasse og 1. del af grundforløbet på erhvervsuddannelserne på ét år. Du går 20 uger i folkeskolen, og derefter 20 uger på Grundforløb 1, hvor du får nye spændende Business fag. 10. klasse på Frederikssund Handelsskole Knord er for dig, der vil mere med din 10. klasse…

 


Kontakt os

Du kan ringe til os på 88 52 64 50 mellem kl. 08:00 og kl. 15:30 

Knord Frederikssund
Frederikssund Handelsgymnasium Knord og Frederikssund Handelskole Knord
Heimdalsvej 1
3600 Frederikssund
info@knord.dk