Handelsuddannelsen

Vælger du en at tage en handelsuddannelse for at blive salgsassistent eller indkøbsassistent kan du se frem til spændende job inden for salg, indkøb og logistik i mange forskellige brancher primært Business-to-business eller til private inden for autobranchen.

Hvad arbejder man med som handelsuddannet?

Med en handelsuddannelse arbejder du med handel i mange sammenhænge. Gennem uddannelsen lærer du at sælge, at indhente tilbud, sammenligne priser og kvaliteter, arbejde med logistik, at indkøbe varer i passende mængder samt forhandling.

En vigtig del af job som handelsassistent eller indkøbsassistent er til at skabe værdi for virksomheden ved at købe og sælge til priser, som så sikrer virksomheden indtjening og overskud.


Find en elevplads

Hvis du vil tage Handelsuddannelsen skal du finde en elevplads i en virksomhed, hvor du kan lære om salg og indkøb. Der findes mange spændende virksomheder, hvor du kan gennemføre din praktik.

Hvis du har brug for hjælp til at finde en elevplads, kan du kontakte vores Praktikservice

Skoleperioderne

På handelsuddannelsen lærer du om indkøb og salg af varer. Det kan for eksempel være engrossalg, hvor du køber et parti varer og sælger varerne videre med fortjeneste. Du lærer også om logistik, indkøb og distribution. Samtidig får du fag, som passer specielt til det område, du vælger.

 

Specialer

På Knord kan du afslutte handelsuddannelsen med følgende specialer:

 

Handelsuddannelsen skal tages med den 2-årige EUX Business uddannelse eller den 1-årige EUD-Business uddannelse.