Knord Hillerød - HHX - EUX - EUD - 10. klasse

Hillerød Handelsgymnasium Knord og Hillerød Handelsskole Knord ligger sammen på Trollemindeallé. Vi tilbyder flere forskellige uddannelser under samme tag, og på den måde, får eleverne en hverdag i et studiemiljø med mange forskellige unge mennersker. På Hillerød Knord tilbyder vi uddannelserne HHX, EUX Business, EUD Business, 10. klasse EUX Business samt 10. klasse Business (EUD10):


Hillerød Handelsgymnasium Knord – HHX

HHX på Hillerød Handelsgymnasium Knord klæder dig på til at kunne forstå virkeligheden uden for skolen. Vi arbejder tæt sammen med erhvervslivet i projekter som f.eks. opstart af egen virksomhed. HHX er for dig, som gerne vil læse videre f.eks. på CBS eller universitetet.

Hillerød Handelsskole Knord - EUX Business

EUX Business på Hillerød Handelsskole Knord er den erhvervsfaglige studentereksamen, med det bedste fra både skolens og erhvervslivets verden. Efter to år kan du blive elev inden for f.eks. administration, økonomi, butik og handel. Du kan også søge ind på en videregående uddannelse, da en EUX Business giver dig en studentereksamen. Med EUX Business får du det hele med.

Læs mere om EUX Business på Hillerød Handelsskole Knord

Hillerød Handelsskole Knord - EUD Business

EUD Business på Hillerød Handelsskole Knord gør dine muligheder til virkelighed. Efter et år er du klar til en elevplads i erhvervslivet. Du får en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner, og det du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. 

Læs mere om EUD Businees på Hillerød Handelsskole Knord

Hillerød Handelsskole Knord - 10. klasse EUX Business og 10. klasse Business (EUD10)

10. klasse EUX Business kombinerer 10. klasse og 1. del af grundforløbet på erhvervsuddannelserne på ét år. Du går 20 uger i folkeskolen, og derefter 20 uger på Grundforløb 1, hvor du får nye spændende Business fag. 10. klasse EUX Business på Hillerød Handelsskole Knord er for dig, der vil mere med din 10. klasse. Desuden tilbyder vi den erhvervsrettede 10. klasse Business (EUD10), hvis du skal have et ekstra 10. klasseår, eller endnu ikke er erklæret uddannelsesparat. På begge linjer får du obligatoriske 10. klasses fag, valgfag og nye fag inden for handel og business. Niveauet er højt på begge linjer, men på EUX-linjen er tempoet skruet ekstra i vejret, for der skal du yderligere have tre fag på C-niveau.

Kontakt os

Du kan ringe til os på 88 52 65 00 mellem kl. 08:00 og kl. 15:30 

Knord Hillerød
Hillerød Handelsgymnasium Knord og Hillerød Handelskole Knord
Trollesmindeallé 24
3400 Hillerød
info@knord.dk