Hillerød Handelskole - 10. klasse Business

På Hillerød Handelsskole udbyder vi to forskellige 10. klasser:

10. klasse EUX Business

10. klasse EUX Business kombinerer en almindelig 10. klasse med 1. del af Grundforløbet på EUX Business. På den måde får du både en 10. klasse eksamen samt 1. del af Grundforløbet på erhvervsuddannelsen på ét år, og sparer derved et halvt år af uddannelsen, hvis du efterfølgende vælger at læse en EUX Business eller EUD Business. Undervisningen i grundforløbet vil være rettet mod erhvervslivet med fantasifulde workshops. Fx ”arver” du et hotel og skal nu vende hotellet til en succes.

Læs mere om 10. klasse EUX Business


10. klasse Business (EUD10)

10. klasse Business (EUD10) om en almindelig 10. klasse i sin opbygning. Dog får du salg- og markedsføringsfag og et indblik i mulighederne med en EUD Business erhvervsuddannelse. Du sparer et halvt år af uddannelsen, hvis du efterfølgende vælger EUD Business
 
 

- Jeg valgte 10. klasse, specielt for at udvikle mig i de forskellige fag, især matematik. Nu har jeg gået her i et stykke tid, og jeg har ikke fortrudt en eneste gang. Timerne er så spændende, og det er fedt med vores erhvervsfag. Jeg synes, Knord er det bedste valg, hvis man gerne vil have en 10. klasse med udfordringer og nye spændende fag.

Camilla, 10. klasse


Hvorfor vælge 10. klasse Business?

Hvis du gerne vil blive bedre til dansk, matematik og sprog og samtidig prøve nye businessfag som markedsføring, innovation og iværksætteri, så er 10. klasse på Hillerød Handelsskole noget for dig! Du får et fagligt løft, som forbereder dig til alle ungdomsuddannelserne - Langt de fleste elever vælger dog at forsætte sammen her på skolen på HHX, EUX Business eller EUD Business. 

Vi har høje forventninger til dig, men det bliver også sjovt, for du bliver en del af vores studiemiljø med studietur, elevråd, idrætsdage, skolefester og meget andet.

- Jeg var egentlig egnet til HHX, men jeg ville godt have et ekstra år til at forbedre nogle af mine karakterer. Jeg valgte 10. Klasse EUX Business, fordi det ikke er som en almindelig 10. klasse.

Det gav mig mulighed for at snuse til handelsfagene og få bekræftet, at det var den vej, jeg ville gå. 10. klassen ledte fint op til min HHX, som nu er den vej, jeg har valgt. Efter HHX vil jeg godt læse videre – CBS, måske journalist.

Jeg har været rigtig glad for lærerne, miljøet og kammaraterne. Det ekstra år har været det hele værd. Det styrker ens personlighed – ikke et spildår – men et forspring til de videre studier.

Man bliver mere voksen og får mulighed for at forbedre sine karakterer. 

Mikkel, HHX