Hverdagen på Lyngby Sportscollege

Når du er startet på din valgte uddannelse, enten som elitesportselev eller under Team Danmark ordningen, kommer du til at indgå i hverdagen på lige fod med alle andre elever. Det vil sige, at du kan vælge frit mellem de forskellige studieretninger og grundforløbspakker, som uddannelserne tilbyder.

 

Tid til både træning og lektier

De dage, hvor din træning eller konkurrencer ligger indenfor den normale skoletid, tager vi naturligvis højde for det, og den undervisning du misser, vil du modtage på anden vis. På den måde får du mulighed for at dyrke din idræt og få en ungdomsuddannelse i en fleksibel hverdag.

Du kan læse mere om fordelene ved at være sportselev på Knord her

Når man bliver en del af Sportscollege indgår ens klub en aftale om medlemskab - ens klub skal altså med ind over. Ordningen tilbyder godskrivning af fravær, hvis det har med ens sport at gøre - f.eks. træningslejr, fysioterapeut, stævner osv. Det er muligt at få udskudt afleveringer, og lektiehjælp er også et tilbud, f.eks. hvis man er bortrejst i en almindelig skoleuge.
 
Emilie Hørlykke

Hjælp med uddannelsen

Til Lyngby Sportscollege er knyttet en koordinator, Thomas Mørch, der sikrer at sport og uddannelse går op i en højere enhed. Sportskoordinatoren holder kontakt med din klub og med lærere og studievejledere. Sammen med koordinatoreren aftaler du supplerende undervisning hvis der er behov for dette.