Innovation på Lyngby Gymnasium

På Lyngby Gymnasium arbejder vi målrettet med at styrke vores elevers høje faglige niveau ved at lære dem at tænke kritisk og løsningsorienteret. Vi lærer dem, at de kan være med til at skabe en bedre fremtid for dem selv og andre ved at nytænke og forbedre løsninger, som allerede findes. Vi arbejder målrettet med udvikling af elevernes innovative kompetencer, fordi vi på den måde ruster eleverne til at klare sig godt i en fremtid ingen af os endnu kender.

Innovationspionerer

"Lyngby Gymnasium har vundet prisen som årets Entrepreneurial School, Denmark, fordi de med deres tilgang til innovation er en pionerskole på området. Vi har spurgt dem, hvad det er der er særligt ved deres skole, og hvorfor de synes, det er vigtigt." Læs hele artiklen på Fonden for Entreprenørskabs website.

Den innovative læring 

På Lyngby Gymnasium arbejder vi med innovation i alle fag, men på forskellige måder i forhold til omverdenen og i forhold til anvendelse. Du kan læse mere om vores samarbejde med eksterne partnere og om, hvordan innovation bliver anvendt i undervisningen her

    WISSAM, elev 

    Jeg er stor fan af at tænke på en anden måde, for det udfordrer mig, frem for almindelig, kedelig undervisning, hvor man skal kigge i en bog.