Kollegie og forplejning

Som en del af Lyngby Sportscollege kan vi tilbyde dig en bolig på Johannes Fog Kollegiet. På kollegiet ligger på Trongårdsvej 46, lige ved siden af Lyngby Handelsgymnasium og Lyngby Gymnasium.

Lej et af de 50 værelser

Her kan du leje dig ind i et af de 50 værelser på 9-11 m2. Ud over værelserne findes der en række større fælleskøkkener, som du kommer til at dele med de andre elever på sportscolleget. Kollegiet har internet og tv signal.

Huslejen er 2800 kr. om måneden (pr 1. januar 2017). Ved indflytning betales et depositum på 5000 kr.

 

Fuld forplejning

Som en del af Lyngby Sportscollege kan du få fuld forplejning, når du bor på Johannes Fog Kollegiet. Fuld forplejning omfatter morgenmad, varmt måltid i skolens kantine og kold mad Prisen for fuld forplejning er kr. 1500.

Det er fedt at bo på kollegiet. Man får lov til at prøve at klare sig selv, og samtidigt er det meget fleksibelt i forhold til skolen. Der er gode busforbindelser til kollegiet, og man har mulighed for at styrketræne eller lave sportsaktiviteter.
 
Silke Meyer

Tilsyn med kollegiet

Per Bech Haugaard er tilknyttet kollegiet, og fører tilsyn. Den tilsynsførende bor på skolens campus lige over for kollegiet, og er derfor nem at komme i kontakt med for de studerende.