Knord Lyngby - EUX - EUD - 10. klasse

Lyngby Handelsskole ligger på Lundtoftevej, som en del af Campus Lyngby, hvor vi bl.a. samarbejder med TEC om at udbyde spændende fag og uddannelser til vores elever.

På Lyngby Handelsskole Knord tilbyder vi uddannelserne EUX Business, EUD Business samt 10. klasse EUX Business:


Lyngby Handelsskole - EUX Business

EUX Business på Lyngby Handelsskole er den erhvervsfaglige studentereksamen, der giver dig dobbelt op på muligheder, uddannelse og faglighed - en ungdomsuddannelse, der kombinerer en studentereksamen med en erhvervsuddannelse. Uddannelsen varer i alt fire år. De første to år får du fag på gymnasialt niveau, der giver dig mulighed for at læse en videregående uddannelse, mens du på uddannelsens sidste to år kan komme ud i en elevplads i en virksomhed inden for det område, der interesserer dig.

Læs mere om Lyngby Handelsskole – EUX Business

Lyngby Handelsskole - EUD Business

EUD Business på Lyngby Handelsskole er for dig, der har afsluttet folkeskolen og vil have en uddannelse tæt på virkeligheden. Efter et år er du klar til en elevplads i erhvervslivet. Du får en uddannelse, der stiller skarpt på dine evner, og det du brænder for at arbejde med, allerede mens du er på skolen. 

Læs mere om Lyngby Handelsskole – EUD Business


Lyngby Handelsskole - 10. klasse

Når du går i 10. klasse på Lyngby Handelsskole Knord vil du komme til at snuse til erhvervslivet og ungdomsuddannelserne. Vi har undervisning både på 10. klasses- og ungdomsuddannelsesniveau, så samtidig med, at du får din 10. klasse, læser du også første del af en erhvervsuddannelse. Du går 20 uger i folkeskolen, og derefter 20 uger på Grundforløb 1, hvor du får nye spændende ehvervsfag, alt efter hvilken 10- klasse linje du vælger. 10. klasse på Lyngby Handelsskole er for dig, der vil mere med din 10. klasse…
 
 


Kontakt os

Du kan ringe til os på 88 52 63 00 mellem kl. 08:00 og kl. 15:30 

Lyngby Handelskole Knord
Lungtoftevej 93
2800 Kongens Lyngby
info@knord.dk