Knord Lyngby - HHX - STX

Lyngby Gymnasium og Lyngby Handelsgymnasium ligger sammen på Campus Lyngby, Hjortehøj, og deler både undervisere og lokaler. Fællesskabet udnyttes til fulde i forbindelse med både den ordinære undervisning og i særlige tværfaglige projektforløb mellem de to gymnasier.

Lyngby Handelsgymnasium Knord – HHX

HHX på Lyngby Handelsgymnasium Knord udvikler du dine innovative, digitale og globale kompetencer. Vi lægger vægt på innovation, problemløsning, cases og projekter. Innovation udfordrer dig hele tiden til at tænke nyt og anderledes, og du lærer at søsætte nye projekter. Drømmer du derfor om at starte egen virksomhed, giver HHX dig et godt udgangspunkt for at gøre drømmen til virkelighed, og HHX er også et rigtig udgangspunkt for at læse videre på f.eks. Handelshøjskoler eller Universitet.

 
 

Lyngby Gymnasium Knord – STX

Lyngby Gymnasium er det første og eneste almene STX gymnasium i Danmark, som arbejder med innovation i alle fag og på alle faglige niveauer. På Lyngby Gymnasium Knord bliver du fagligt dygtig, innovativ og løsningsorienteret som medlem af et stærkt innovativt fællesskab.
Som elev samarbejder du med eksterne samarbejdspartnere for at identificere, analysere og løse reelle problemer. Med andre ord – du kan bruge dit høje kvalifikationsniveau og stærke faglige viden til at skabe og tilbyde værdi for andre.

 
 

Kontakt os

Du kan ringe til os på 88 52 66 00 mellem kl. 08:00 og kl. 15:30 

Lyngby Handelsgymnasium Knord og Lyngby Gymnasium Knord
Hjortehøjsvej 1
2800 Kgs. Lyngby
info@knord.dk