Lyngby International College

Lyngby International College er en fantastisk mulighed for dig, som vil gå på gymnasiet (STX) eller på handelsgymnasiet (HHX) og samtidig er klar til at stå på egne ben. Som elev på Lyngby International College bor du sammen med andre studerende og får et selvstændigt studieliv i trygge rammer lige ved siden af skolen. Vores kollegium er et hjem for unge mennesker fra alle dele af Danmark og resten af verden – alle har I det til fælles, at I er optaget på Knord eller CPH Business.

SILKE MEYER

Det er fedt at bo på kollegiet. Man får lov til at prøve at klare sig selv, og samtidigt er det meget fleksibelt i forhold til skolen. Der er gode busforbindelser til kollegiet, og man har mulighed for at styrketræne eller lave sportsaktiviteter.

Uddannelserne

Som elev på Lyngby International College kan du vælge gymnasiet (STX) eller handelsgymnasiet (HHX). På begge uddannelser tilbyder vi blandt andet en engelsksproget studieretning:

Lyngby Handelsgymnasium - Global Marketing

Lyngby Gymnasium - Global Innovation

Her foregår undervisningen i mindst to fag på engelsk. Derudover er der også mulighed for at flere andre fag foregår delvist på engelsk. To gange i løbet af de tre år får du mulighed for at komme på sprogophold. På andet år går turen til Edinburgh, mens rejsen på tredje år er lidt længere – nemlig til Seattle. 

Når du har gennemført din uddannelse modtager du med den engelsksprogede studieretning et EU-godkendt diplom – European Business Baccalaureate Diploma.

Andre muligheder
Det er desuden muligt at vælge EUX Business eller EUD Business på Lyngby Handelsskole, som ligger 2 km fra kollegiet.


Kollegiet

Elever på Lyngby International College bor på Johannes Fog Kollegiet, som også ligger på Campus Lyngby. Kollegiet har 67 værelser. Du får et værelse på ca. 15 m2, som er møbleret med en enkeltmandsseng, et skrivebord, en stol, en bordlampe og et klædeskab. Dyner og puder skal du selv medbringe. 
Ud over værelserne, findes der en række større fælleskøkkener, som du kommer til at dele med de andre beboere. Der er kabel-tv i alle køkkener og gratis trådløst internet på værelserne.
 
Desuden får du:
  • Adgang til sportsfaciliteter og fitnessrum
  • Lektiecafé de fleste eftermiddage på skolen

Husleje

Huslejen er 3000 kr. om måneden (pr. 1. sep 2018) og ved indflytning betales desuden et depositum på 5000 kr.

Fuld forplejning

Som en del af Lyngby International College kan du få fuld forplejning, når du bor på Johannes Fog Kollegiet. På kollegiet er der et fælleskøkken, hvor der altid vil være mad til morgenmad, madpakker og aftensmad. Hver dag serveres der et varmt måltid til frokost i skolens kantine. Prisen er kr. 1500 pr. måned.

Tilsyn med kollegiet

Vores underviser, Per Bech Haugaard, er tilknyttet kollegiet, og fører tilsyn.
Han bor på skolens campus lige over for kollegiet, og er derfor nem at komme i kontakt med og klar til at hjælpe beboerne.


Rundvisning og besøg på skolen

Du og din familie er meget velkomne til at besøge os. I kan kontakte skolen for at få en personlig rundvisning. 

Desuden holder vi Orienteringsaften om vores uddannelser i januar måned, hvor alle er velkomne. Her kan du få et rigtig godt indtryk for studiemiljøet og undervisningen.
Vi har også besøgsdage på HHX og besøgsdage på STX, hvor du kan deltage i undervisningen en hel dag, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores os.

Ansøgning

For at ansøge om et værelse på Johannes Fog Kollegiet skal du sende en ansøgning med:

  1. Et udfyldt "Ansøgningsskema til Johannes Fog Kollegiet
  2. Et billede der overholder kravene til pasfoto
  3. En motiveret ansøgning
  4. Et budget for det første år
  5. Dokumentation for at du er studerende ved Knord, CPH Business eller Maskinmesterskolen København
Du skal sende din ansøgning til Marie-Luise Reüter på e-mail (mlr@knord.dk) med emneoverskriften "Ansøgning til kollegie".