Lyngby Sportscollege

Kombiner topidræt med ungdomsuddannelse!
 

Har du et særligt talent, og vil du gerne have fokus på din idræt samtidig med en ungdomsuddannelse, så er Lyngby Sportscollege stedet for dig.

Lyngby Sportscollege er et samarbejde mellem uddannelsesinstitutionen Knord og lokale idrætsklubber, der på hvert sit område er blandt landets bedste.

Team Danmark eller elitesport?

På Lyngby Sportscollege har vi både ordninger for elitesportsudøvere og for elever, som er på Team Danmark-ordningen. Vi kan desuden tilbyde et værelse på Johannes Fog kollegiet, som ligger lige ved siden af Lyngby Gymnasium og Lyngby Handelsgymnasium. Læs mere om kollegiet her

Rundvisning og besøg på skolen

Du og din familie er meget velkomne til at besøge os. I kan kontakte skolen for at få en personlig rundvisning. 

Desuden holder vi Orienteringsaften om vores uddannelser i januar måned, hvor alle er velkomne. Her kan du få et rigtig godt indtryk for studiemiljøet og undervisningen.
Vi har også besøgsdage, hvor du kan deltage i undervisningen en hel dag, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores studievejledere.

Man skal være på i timerne

(...) generelt kræver det, at man er på i timerne. Når man er så meget væk, så skal man også virkelig være aktiv i de timer man så er der.

Christina Thouber, Team Danmark elev på Lyngby Handelsgymnasium

Læs interviewet med Christina

Bliv optaget på Lyngby Sportscollege

For at blive optaget på Lyngby Sportscollege skal du i første omgang tage kontakt til den relevante idrætsklub. Når I herefter er blevet enige om et samarbejde, skal du søge optagelse på en af de ungdomsuddannelser Knord tilbyder i Lyngby:

Kontakt klubberne