10. klasse Business (EUD10)

10. klasse Business (EUD10) er for dig, der gerne vil vide mere om handel og markedsføring samtidig med, at du får mulighed for at forbedre dine karakter fra grundskolen.

Hvorfor vælge 10. klasse Business (EUD10)

Du får styrket dine kompetencer inden for de væsentligste 10. klasses fag og du får samtidig kendskab til nye handels- og businessfag som salg, markedsføring og økonomi. I løbet af året finder du ud af, om Business er noget for dig, mens du holder alle muligheder åbne.

- Vi blev ikke bombet med lektier, men trods det var niveauet stadig højt. Selvom niveauet var højere, så forstod lærerne at forklare det faglige på en måde, så man bedre forstod det. 
Jeg fik forbedret mine karakterer - blandt andet fra 02 til 07 i matematik. Og så blev jeg bare mere moden, end jeg var i folkeskolen.

Oliver

Fagene på 10. klasse Business (EUD 10)

I 10. klasse Business (EUD10) har du både almindelige 10. klasses fag og Erhvervsfag som f.eks. salg, markedsføring, økonomi og kommunikation.


Eksempler på Erhvervsfag:

  • Teknologi og Kommunikation
  • Privat- og virksomhedsøkonomi
  • Salg og markedsføring
  • Erhvervsintroduktion


Hvad kan man bruge 10. klasse Business (EUD10) til?

Ved at vælge 10. klasse Business (EUD10) får du kendskab til Business fagene, så du finder ud af, om Handelsskolens erhvervsuddannelser er noget for dig. Du kan selvfølgelig også vælge alle andre ungdomsuddannelser med vores 10. klasse.

Hverdagen som elev

Undervisningen er bygget op af almindelig klasseundervisning og projektarbejde. Vi starter med et introforløb, der vil være en studietur og brobygning til de videregående uddannelse. Det hele krydres med aktiviteter som f.eks. foredrag fra unge iværksættere, workshops eller erhvervspraktik. Du bliver en del af vores aktive studiemiljø med f.eks. studietur og idrætsdage, og du kan vælge at deltage i elevråd, festudvalg, skolefester og meget andet. På den måde lærer du mange andre unge at kende på tværs af uddannelserne.