Om Lyngby Gymnasium

 - Start på Lyngby Gymnaisum hvis du er glad for at gå i skole men træt af en gammeldags skolefacon. Lyngby Gymnasium er et innovativt og nyskabende gymnasium.

Victor 1K

Danmarks innovationsgymnasium

På Lyngby Gymnasium gør vi ikke tingene, som man plejer. Vi har fokus på at løse opgaver, som skaber værdi for andre. Det sker i tæt samarbejde med f.eks. firmaer og organisationer.
 

En anderledes hverdag på STX

Hos os gør vi op med den forestilling, at man kun kan lære noget i klasserummet. Forløbene hos os foregår både i din egen klasse og på tværs af klasser og årgange. For at fremme fordybelsen har vi højst to fag pr. dag, og samtidig forsøger vi at arbejde meget på tværs af fagene.

Studieretninger

Når du søger ind på STX, skal du vælge en studieretning. Her vælger du hvilken retning din uddannelse skal tage. Hver studieretning indeholder tre studieretningsfag og en række obligatoriske fag. Derudover skal du vælge nogle valgfag - antallet afhænger af studieretningens sammensætning.
 

Muligheder for at læse videre

Lyngby Gymnasium tilbyder en 3-årig gymnasial uddannelse, der giver dig gode muligheder for at læse videre på en videregående uddannelse - f.eks.:
  •  Statskundskab
  •  Medicin
  •  Psykologi
  •  Journalistik
  •  Design