Voksenvejleder/studievejleder

Har du viden om erhvervsuddannelserne og vejen for eleverne ind i erhvervsuddannelserne, og har du lyst til at bidrage til den fortsatte udvikling af Knords studievejledning primært af voksne over 25 år. 

Vi søger en voksenvejleder/studievejleder primært med fokus på elever over 25 år og deres vej ind i erhvervsuddannelsessystemet. Du må gerne kunne tiltræde stillingen den 1. maj 2019 eller hurtigst muligt herefter. 

Om os 
Knord er pt. placeret på tre adresser, Lyngby, Hillerød og Frederikssund; du vil være voksenvejleder/studievejleder for unge over 25 år på alle tre adresser, men du vil have fast arbejdssted i henholdsvis Lyngby og Hillerød.  

Du vil indgå i et vejledningsteam med studievejledere, som varetager vejledningen af unge under 25 år, samt praktikpladskonsulenter og administrative medarbejdere. Der er således gode muligheder for sparring med kollegaer.

Arbejdsopgaver
 
Din vigtigste opgave vil være at indgå i varetagelsen af vejledningen af elever over 25 år, som henvender sig enten via optagelse.dk, Jobcenter eller i er beskæftigelse for at få udarbejdet en RKV/EUV-plan. Vejledningen består af individuelle samtaler, kollektive arrangementer, samt telefonisk og skriftlig vejledning.  

Det er derudover vigtigt, at du vil deltage i den fortsatte udvikling og kvalitetssikring af vejledningen til eleverne og vores andre interessenter, herunder Jobcentre.


Dine kompetencer 
Det er en fordel hvis du har erfaring med vejledning – gerne fra erhvervsuddannelserne – og har en vejlederuddannelse. Det væsentligste er imidlertid, at du kan arbejde i teams, som et tålmodigt, konstruktivt og kreativt menneske i forbindelse med at se nye løsninger/måder at vejlede på.
Derudover ønsker vi, at: 

  • du har stærke sociale kompetencer  
  • du har kendskab til erhvervsuddannelsesverdenen, og kan sætte dig ind i de relevante love og bekendtgørelser,
  • du kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder 

  • Et afvekslende og ansvarsfyldt job.
  • Engagerede kollegaer.
  • Godt socialt miljø med en uhøjtidelig omgangstone.

 

Ansættelsesforhold 
Ansættelse sker efter gældendende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, inkl. frokost. Du vil skulle arbejde både i Hillerød og Lyngby og det kan aftales hvordan fordelingen skal være.


Din ansøgning 
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt. Din ansøgning og CV skal være os i hænde senest d. 23.3 2019 kl. 10.00 og sendes til job@knord.dk, skriv 'vejleder” i emnefeltet. Vi vil afholde samtaler løbende. Har du ikke hørt fra os umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen.

Yderligere oplysninger 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Uddannelseschef Merete Brøgger Thorsen på mbt@knord.dk.